Om meg

Jeg er kjent som abbor og Scuirus på diverse norske og utenlandske nettfora. Jeg er lidenskapelig opptatt av fiske, spesielt trolling, og ikke minst båtelektronikk. Jeg jobber til daglig med å utvikle elektronikkprodukter som brukes til oljeleting og min store interesse i tillegg til fisking er teknologi, spesielt det som drives av strøm.

Dette er mitt første forsøk på å etablere en blogg, tidligere har jeg bare skrevet på diverse nettfora. Jeg kommer her til å skrive om fisking, mest trolling, men også annet fiske, båter som egner seg til å fiske i fra og nok aller mest om båtelektronikk. Skal ikke se bort i fra at andre gadgets samt elektronikk generelt og litt undervannsakustikk også vil bli omtalt.

Trollingbåten min er en Antares 650HB med Suzuki DF115, når jeg ikke fisker så står den på en Svela B26X klar til utrykning. Mitt hjemmevann er Mjøsa, men båten brukes også i andre innsjøer på Østlandet, i Vänern og i Østersjøen, samt en sjelden gang i saltvann i Norge. Jeg har vunnet NM i trollingfiske to ganger,  i 2012 og 2013. I tillegg til trollingbåten så eier jeg halvparten av en OceanMaster 660WA med DF175 som ligger i Leangbukta i Oslofjorden.

This is the blog of abbor. I currently don’t have a blog in English, but if you would like to discuss marine electronics with me I can be reached at the The Hull Truth Forum

http://www.thehulltruth.com/marine-electronics-forum-19/

http://www.thehulltruth.com/members/abbor.html

 

 

Legg igjen en kommentar